Tendințe pantofilor 2016-2017

În acest an, designerii au mizat pe ceea ce apreciază femeile moderne prefera un stil de viață activ, și-au prezentat în colecțiile lor model, emiratele o stilistică ideea de a – изыск și confort. Tendința principală a sezonului toamnă-iarnă – acută ciorap în combinație cu toc stabil sau confortabil platforma.
O altă tendință a sezonului au devenit cizme in stil militar și grunge. Cutat talpa și нарочитая grosolănie stil relaxat feminin elemente de decor – cheotoare, nituri, insertii stralucitoare. Aceste modele arata foarte bine pe picior de sex feminin extrem de seducător și de a face mersul de zbor de.

În vogă a intrat din nou cizmele și luminoase, strălucitoare slinky cizme-ciorapi cu toc înalt. Pentru femeile care doresc să meargă în astfel de pantofi nu numai la petreceri, ci și la locul de muncă, designeri oferă mai restrânsă de modele pe pătrat durabile каблучке sau pe plat talpa – soluție neobișnuită, dar arata astfel de bijuterii elegant și frumos.
Nu a fost uitat și vechea metodă clasică de cizme cu shafted pana la genunchi sunt prezentate în toate colecție. Modele sunt realizate în nuanțe de low-cheie și nu abundă în decor.

Soluția perfectă pentru toamnă – că bărbații лоферы. În comparație cu sezonul trecut au evoluat spre mai multe și au devenit mai futuristice.

Pentru fabricarea de articole, designerii au folosit cele mai diferite facturi, variind de la piele tradițională și piele de căprioară și de finisare lăcuită materiale. Se întâlnesc și extravagante modele, realizate din catifea (nu banal negru și strălucitor – de ciocolată, visiniu, albastru, verde) și chiar din plastic transparent, cu toate acestea, acest lucru se referă mai mult la moda tineret
Tendințe pantofi de sezon toamna-iarna 2016-2017 anilor presupun o combinație de stiluri. Populare modele, realizate din texturi combinate, — afectează relevanța trend stil patchwork.